REGLER KRING ROCKARNA

REGLER KRING ROCKARNA

Dessa regler MÅSTE absolut följas exakt enligt instruktionerna här nedan:
Bekräfta att ni tagit del längst ner.

Tyvärr har det visat sig att en del av oss är oförsiktiga med företagets kläder och utrustning. Vi förstår att det inte är meningen avsiktligt utan troligen på grund av okunskap eller att man är stressar på och av med kläderna så att de går sönder eller felaktigt läggs på fel ställe.
Kläderna och utrusningen ska man respektera och vara varsamma med. Ta din tid att lägga tillbaka kläder och utrustning på rätt ställe alltid, oavsett!
Vi alla som jobbar på företaget vill ha schyssta, rena och hela kläder att jobba i så SNÄLLA var rädda om grejerna så de inte förstörs och vi behöver gå runt i trasiga kläder.

1. Man får absolut INTE ta av innerfodret från rocken. INTE TILLÅTET!
Passar inte storleken med innerfodret så ta då en storlek större istället. Finns inte en storlek större så ta istället väktarbasjackan.
Nej, man får inte ta av innerfodret under några omständigheter.
Om någon av oss som jobbar ser en kollega jobba utan innerfoder får den inte jobba vidare förrän man satt tillbaka fodret eller byter till väktarbasjackan. Använd istället väktarbasjackan om du inte kan klara av att följa instruktionerna.
Ring arbetsledare (Daniel/Walter) omgående för att ge oss relevant information om vad som är trasigt eller inte fungerar.

2. Innan du börjar ditt arbetspass så kontrollera att väktarmärket är ditsatt när ni ska jobba som väktare. Märket/Emblemet ska sitta rakt och inte snett och buckligt. Dra aldrig av märket snabbt och hårt från sitt läge, utan var varsam och försiktig när man ska rätta till märket om så behövs. Det ska hålla framöver också efter ditt pass till din kollega som kommer efter dig som ska använda samma rock.

3. Trygghetsbevaknings pinen ska sitta ovanför väktarmärket/emblemet.
Snälla var varsam med denna pin. Slit och dra inte i den. Se till att när du ska börja ditt arbetspass och ska sätta på dig rocken, så tryck till lås-knapparna på baksidan av pinen så den sitter ordentligt från början. Kontrollera den under passet varje gång du tar av dig rocken och även när du avslutar ditt pass och ska hänga tillbaka rocken att båda låsen är intryckta. Saknas en lås-knapp så meddela arbetsledaren.

5. Töm fickorna innan du lämnar ifrån dig rocken. Det är varken trevligt att finna personliga saker som lypsyl etc eller skräp som godisplast eller snorpapper.

5. Häng ALLTID tillbaka rocken på rätt galge, alltså den galge som visar storleken som rocken har.
Inga rockar ska någonsin förvaras i enskilda skåp eller tas med hem. Vid enstaka tillfällen, tex om man jobbar långt bort, kan man komma överens med arbetsledare om att få tillstånd att låna hem rocken, men endast i samråd med arbetsledare.

All våra kläder och utrustning kommer hålla om vi bara är varsamma och förstår hur sakerna fungerar så att vi kan rätta till fel innan något går i sönder eller förloras.

Vi vill Alla som sagt jobba i rena och hela kläder och utrustning.
Tack för att ni följer detta!

Daniel


6 svar

 1. Fredrik Melin skriver:

  Tagit del

 2. Srecko Milojkovic skriver:

  Tagit del

 3. Alexander Muller skriver:

  Taget

 4. raoof akhoond skriver:

  Tagit del

 5. Peter Malmén skriver:

  Taget

 6. Roberto Toledano skriver:

  Tagit del

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *